Land 


  Water 


  Technieken 


  Producten 

Delta Marking

Hydrografie & Geofysica

 

 

Delta Marking BV is landelijk actief op het gebied van hydrografie en geofysica. Onder de hydrografische diensten vallen het leveren van hoogte- en dieptekaarten, het bepalen van slibdiktes en het opsporen van objecten op de waterbodem.

De geofysische diensten bestaan uit het detecteren van objecten in de (water) bodem en het karteren van bodemstructuren. Door een gebalanceerde selectie van meetmiddel, software en materiaal en de inzet van goed opgeleid personeel kan Delta Marking BV voldoen aan de specifieke eisen van opdrachtgevers. Dit zijn vooral landelijke en lokale overheden, aannemers, advies- en ingenieursbureaus en particulieren. Projecten variëren in omvang van enkele uren voor particulieren, tot multidisciplinaire campagnes van enkele weken voor overheden. In toenemende mate worden opdrachten uitgevoerd in het buitenland.

 

Op deze website vindt u een overzicht van alle diensten en voorbeelden van de producten. Mogelijk heeft u specifieke vragen waarop deze website geen antwoordt geeft. We staan u in dat geval natuurlijk graag te woord.

 

 

 

Home Contact

  

 

© 2016 Delta Marking B.V. Alle rechten voorbehouden. Update:01-04-2016

  • Bodemkartering
  • Waterdieptes
  • Kabels en Leidingen
  • GPR
  • Waterbodem Onderzoek

klik om de foto's te zien